@shidi?
Jika anda mengenali @shidi?, boleh tambah dia sebagai teman anda. Dengan ini, anda akan dapat mengetahui keadaan terkini dia.
Tambah @shidi? sebagai teman

  • Mini blog
  • Perkongsian pautan
  • Topik

semua Mini blog

  • hai2 semua good nite spa2 nak knl add jew k tq... (Balas)
  • sory.. lma x on9.. mlm nie bqu nk on9.. (Balas)
  • sory.. lma x on9.. mlm nie bqu nk on9.. (Balas)
  • hi spe nk knal sye lbih dkat.. (2 Balas)
  • hi all muahhh heheh... (Balas)

semua Topik

Semua Hadiah

  • FiNdYoU
    PK
  • _pink@gurlz_95
    Loket Berbentuk Hati

semua Perkongsian

@shidi? (Nama:^shidibatu)

Ahli emas

http://kawanlah.com/home/?37536

2388 ahli melawat anda, 1941 point

hai2 semua good nite spa2 nak knl add jew k tq...

Kumpulan

Sekolah ada kapel kata single crew~YAMAKASHI~sUrAt CiNtA @ SuRaT ApEr2 jE...GENG COOL-Pendidikan Menjana Ilmu-sekolah yg aq cintakansk simpang 4,hutan melintang,perakakira99_hero masuklahÖ™♥Sekolah KeBangsaan Seri Manjung♥♥mY_STylE♣My_daNcE♥***CaRi PasAL***<budak2 nakal>mcm2 pangai~~Ouran High School Host Club~~sk penagageng bas sekolahl0v3 usreading book
Bandar kegemaran ...caMe®0n h!ghlAnDs....i love malaysia city~KaMi BuDaK KeDaH~(KBK)!!*~BaNdAr bEbAs jEnAyAh r0g0l~*!!Gunung JeraiJeLapAnG PadI KeDahBlAcK_DrAgOn
Buku kegemaran ~aKiM faNs cLuB~learn englishremaja gempakpts teamI L0Ve nAr&U!tO!!HaRrY p0t3r 4eVeR..!-----gurlz-----nAruTo ShIppUdEn
Lagu kegemaran wali band baik baik sayangtechno_disco musicjiwangakim f.cBuNfAcE-sItuAsi-pOpUlAr...$!x s3n$e...Loved Good Charlotte!..bAd R0maNce..kAty pERRy i KIssed A giRLPaKaI bUaNg-sTaCy★♥we_♥_supEr★juni0r★♥band ungu
Sukan kegemaran atlit_alltektonik 90 anpermain badmiton terhandal♥«¤Ťĥë ŞĸõđĒʼnĢēŔżŽ¤»**MacHESteR UNITED**SteAdY n CoOL
Topik bebas atok clubBudak SempOiagensi detektif syaripLOVE ALLAH!!hardstyle of revenge2agensi sukantektonik vs shaffleKeLaB jIwA KaC0agensi cari owg gajiPuNk_ExPlOiTeD~LoLyPoPs_GuRlZ~<HoT Pic>kopi_shop girlWhOsEee w@Nt tO bE StArZzzzsingle and simple3 line71club terengganuwali band yankhIdUp bIAr sElAmbErTEMBOK DERITAgeng terengganuhardstylerepublicPeNCiNtA sEtiAVans Off The WallkAmI BeNCi M dAN Ushuffle milik kusiapa yg hensem dan cantiksmart & coolkecik2 dah pandai bercintaanak sape ni aehtak nak merokokArsenalbudak budak jahatkempen membanteras jenayah**kAmI sYg KeLuArGa DaN gF/bF kAmI**cinta sucikami benci cicakman di kawanlah!!!!!geng sporting beb!!aWeKs CoRnErThe AkatsukiHARDSTYLE REPUBLIC,HARDSTYLE CONTROLaku L0v€ Diaindie band teamkiTE DaK SHUfFle☺☻◄▓♥Kami Kawan Kan♥▓►☻☺p@ntang kalah tanpa berlawan~♥Laugh,Live,Love♥~torresc@rDcaPt0r $@kuRa

Papan Pesanan